SON DAKİKA
Hava Durumu

Chelsea, Galatasaray'dan ''garanti'' istedi

Chelsea, Galatasaray'ın gündemindeki Datro Fofana'yı kiralamaya sıcak bakıyor. Ancak İngiliz ekibi, oyuncu için oynama garantisi istedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 10:47
https://www.abcgundem.com
Chelsea, Galatasaray'dan ''garanti'' istedi

Fatih Terim kalsaydı bu sezon başında Galatasaray, Datro Fofana’ya teklif yapacaktı… Didier Drogba’nın önerdiği Fildişili oyuncu tecrübeli teknik adam hayrandı. Terim gitti. Sezon başında Datro’ya teklif yapılmadı. Fildişili de Chelsea’ye transfer oldu.

Datro’yu Chelsea kiralamak istiyor. Ancak oynayacağı bir takıma gitmesini istiyor. Bu yüzden Championship takımlarını düşünüyor.

Galatasaray’ın yaptığı teklifi de Chelsea kabul etti. Tek istediği oynama garantisi oldu. Oyuncunun gelişmesi için oynama garantisi verecek kulübe göndereceğini söyleyen Chelsea’nin yetkilileri, “maçların yüzde 50’sinde 11, yüzde 25’inde ise en az 25 dakika forma giyme garantisi” verilmesi durumunda

Datro’yu Galatasaray’a göndermeyi kabul etti. 

Bu teklifin kabul edilmesi Galatasaray’ın Mauro Icardi’yi yedek bırakması anlamına geleceği için kabul görmedi. Görüşmelerde en başından tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.