SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş'ın teklifi yeterli olmadı

Beşiktaş'ın Çekya’nın Slavia Prag ekibinde forma giyen Aiham Ousou'yu transfer etmesi için teklif ettiği bonservisi yükseltmesi gerektiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 11:16
https://www.abcgundem.com
Beşiktaş'ın teklifi yeterli olmadı

Beşiktaş ile Çekya’nın Slavia Prag takımı arasında Aiham Ousou pazarlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çekya’dan gelen iddialara göre Slavia, Suriye asıllı 1.86’lık stoper için pazalık yapmaya hazır ama rakamı beğenmiyor. 

Çekya’dan Sporty Zive’nin haberine göre; Beşiktaş, Suriye asıllı İsveçli stoperi 6 aylığına kiralamak, ardından yaklaşık 85 milyon kronluk (3.5 milyon euro) satın alma opsiyonu ile kadrosuna katmak istiyor. Slavia Prag yönetimi transfer görüşmeye istekli. Ancak opsiyon konusunda önemli bir artış talep etiyor. Ousoua'nın değeri Slavia’ya göre 130 milyon kron (5.5 milyon euro) olmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.