SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP'den Kerem Kınık'a istifa çağrısı

AKP'den Kızılay Başkanı Kınık'a istifa çağrısı geldi ve “Kendisi istifa etmezse dernek gereğini yapacaktır” denildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 09:45
https://www.abcgundem.com
AKP'den Kerem Kınık'a istifa çağrısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AKP Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Kahramanmaraş depremleri sırasında AHBAP'a çadır satması tepki çeken Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağırdı.

Haber Global yayınında gündemi değerlendiren Yılmaz, "Bir yönetici bu kadar tepki alıyorsa gereği yapılmalı diye düşünüyorum. Kendisi istifa etmezse dernek gereğini yapacaktır" dedi.

Cevdet Yılmaz, şunları kaydetti:

"Yüz binlerce depremzede çadır beklerken çadır satmasına yönelik eleştiriler üzerinden Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a 'istifa' çağrısı yapan Yılmaz'ın açıklaması şöyle: (Çadır satışı) Afet ortamında ben de bu satışı tasvip etmiyorum.

Normal zamanda böyle ticari şeyler yapılabilir belki ama bu durumda bunun tasvip edilmediğini ben de düşünüyorum. Gereği yapılmalı.

Bir yönetici bu kadar tepki alıyorsa gereği yapılmalı diye düşünüyorum. Kendisi istifa etmezse dernek gereğini yapacaktır, bir değişimin olması gerektiğine ben de inanıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.