SON DAKİKA
Hava Durumu

Sırıttı diye iki cana kıymış!

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenip, dedikoduları sorduğu kuzeni ile arkadaşını öldüren Ali K., kuzeninin sırıtmasını gerekçe olarak gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 20:15
https://www.abcgundem.com
Sırıttı diye iki cana kıymış!
2’ŞER KEZ MÜEBBET İSTEMİ
 
ZONGULDAK’ta 25 Mayıs’ta meydana gelen olayda Ali K., kuzeni Sercan K. (36) ile arkadaşı Ferdi Gebedek’i (36) öldürmüştü. 2’şer kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan zanlı ilk kez hakim karşısına çıktı. Eşi N.K.’nin kendisini aldattığından şüphelendiğini belirten Ali K., “Olay günü, çıkan dedikoduları sormak için Ferdi’nin dükkanına gittim. Aracına bindik ve mahalleye doğru gitmeye başladık” dedi.
 
‘KEŞKE KAFAMA SIKSAYDIM’
 
GEBEDEK ile birlikte Sercan K.’yi almaya gittiklerini söyleyen zanlı, “Ferdi, Sercan’a gerçekleri söylemesini istedi. Sercan cevap vermeyerek sırıtmaya başladı. Ferdi’nin söylediklerini inkar etmeyip, kabullenme anlamında sırıtınca kendimi kaybettim. Pişmanım. Keşke kendi kafama sıksaydım” ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.