SON DAKİKA
Hava Durumu

Naci Görür uyardı: Endişe ediyoruz

Prof. Dr. Naci Görür, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bugün meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası uyarıda bulundu. Görür, "Deprem Doğu Anadolu Fay Zonunda. Bu zonun Çelikhan-Erkenek-Maraş kesiminden endişe ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 21:36
https://www.abcgundem.com
Naci Görür uyardı: Endişe ediyoruz

AFAD’ın verilerine göre, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bugün saat 14.05’te deprem meydana geldi. 4.6 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

“ENDİŞE EDİYORUZ”

Depremin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremin olduğu bölümün bir kesimi için uyarıda bulundu.

Görür, “Yarbaşı-Düziçi/Osmaniye'de 4,2 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fay Zonunda. Bu zonun Çelikhan-Erkenek-Maraş kesiminden endişe ediyoruz. Bu kesimi NE ucundan 2020 Elazığ depremi yükledi. Bu deprem de küçük de olsa SW ucundan zorladı. Bu uçta son deprem 1998 Adana Depremi. Sevgi..” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.